top of page
ruslan-zh-5CldgrlKlkE-unsplash.jpg

ERVARINGEN

Ervaringen: Beoordelingen

Ik ben heel erg blij geworden van de mindfulness training. Het is rustgevend. Het geeft je handvaten om thuis heel simpel rust te creëren voor jezelf. Ook het contact met de andere deelnemers was bijzonder fijn. En dat allemaal door de perfecte leiding van Mieke Verouden. Zij laat iedereen in haar of zijn waarde en weet de dynamiek van de groep tot een hoger level te leiden.

Cursist 2019

Mindfulness heeft mij geleerd om te zien, te voelen, te horen, te ruiken en te ervaren wat er nu op dit moment is en hoe het nu met mij gaat.  Ik merkte dat ik met mijn gedachten steeds in het verleden of in de toekomst was, waardoor ik eigenlijk niet meer goed kon ontspannen.  Ik kan nu op tijd mijn gedachten patroon doorbreken, waardoor ik minder stress ervaar, ik met een frisse blik naar dingen kan kijken en leef ik niet meer op de automatische piloot."

Cursist 2019

Ik zat altijd zo in m'n hoofd maar nu voel ik meer. Ik neem tijd voor mezelf en kan bewuster keuzes maken. Het valt ineens allemaal in elkaar.

Cursist 2018

Mieke legt duidelijk uit en stelt je op je gemak. Alles mag er zijn. Ze geeft vertrouwen en goede tips. Heeft oog voor iedereen in de groep.

Cursist 2018

Ik kan beter met de pijn in mijn lichaam omgaan. De meditaties leren me beter te focussen op positieve dingen.

Cursist 2018

Ervaringen: Video
bottom of page