top of page

WAAROM MINDFULNESS?

Is het wel eens druk in je hoofd? Heb je onrustige of depressieve gevoelens? Heb je het gevoel dat je meer aan het overleven bent dan aan het leven?  


Tijdens een 8 weekse mindfulness training in een groep van maximaal 8 personen, leer je anders met je problemen om te gaan, niet-effectieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je gezond met stress en ongemak kunt omgaan. Je vergroot je zelfkennis en ontdekt hoe je veerkrachtiger en gelukkiger kunt zijn, ook als het leven even tegen zit.


We zijn zo gewend om veel via het denken op te lossen dat we niet eens meer opmerken wat we voelen in ons lichaam, en hoe emoties zich in het lichaam tonen. Kunnen we de signalen voelen en kunnen we deze signalen lezen, wat zegt het? We richten onze aandacht meestal buiten onszelf maar wat gebeurt er als je de aandacht naar binnen richt? Met mindfulness leer je dit te onderzoeken, heel eerlijk en met compassie. De weg terug naar jezelf. Zet jezelf in beweging. Op een eenvoudige manier die voor iedereen toegankelijk is.


Dus wil je leren op een andere frisse nieuwe manier om te gaan met jezelf, je leven en de wereld om je heen kom dan naar de Mindfulness Brouwerij.

IMG-20200801-WA0008[1].jpg
Waarom Mindfulness?: Over mij
bottom of page